Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analitzar l'evolució de la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana

09/03/2021
Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analitzar l"evolució de la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana

- El responsable del Consell s'ha reunit per videoconferència amb especialistes en diferents àrees

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest dimarts una nova reunió amb persones expertes de diferents àmbits per a abordar l'evolució de la pandèmia de COVID-19 a la Comunitat Valenciana. A la reunió també ha assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Entre les persones que han participat telemàticament es troben l'especialista Ildelfonso Hernández, del Departament de Salut Pública de la Universitat Miguel Hernández d'Elx; el vicepresident de la Fundació Institut d'Investigació en Serveis de Salut, Ricard Meneu; el director d'Investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE), Francisco Pérez, a més de la secretària autonòmica de Comunicació i catedràtica de Lingüística General de la Universitat de València, Beatriz Gallardo.

De la mateixa manera, en la reunió també ha participat Salvador Peiró, de la Fundació d'Investigació Sanitària Biomèdica de la Comunitat Valenciana; David Navarro, cap del Servei de Microbiologia de l'Hospital Clínic de València; i Nuria Oliver, comissionada de la Presidència de la Generalitat per a l'Estratègia valenciana per a la intel·ligència artificial.

A més, han assistit la científica Pilar Mateo, reconeguda internacionalment en el camp de la química; la biòloga Gloria Sánchez, científica investigadora en l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA-CSIC); així com el catedràtic de Psiquiatria de la Universitat de València i Investigador Principal al Centre d'Investigacions Biomèdiques en Xarxa de Salut Mental (CIBERSAM), Rafael Tabarés, i el subdirector general d'Avaluació de la Gestió Assistencial en la Conselleria de Sanitat Universal, Ramón Limón.

Arxius relacionats