Ximo Puig apel·la a 'treballar conjuntament' amb les comunitats limítrofes per a 'restringir al màxim la mobilitat' en Setmana Santa i Pasqua

03/03/2021
Ximo Puig apel·la a "treballar conjuntament" amb les comunitats limítrofes per a "restringir al màxim la mobilitat" en Setmana Santa i Pasqua

- El responsable del Consell s'ha posat en contacte amb els presidents d'Aragó, Múrcia, Castella - la Manxa i Catalunya, i amb la presidenta de Balears, per a tractar d'acordar una posició conjunta sobre la restricció de la mobilitat
- La posició serà traslladada al Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, que se celebra hui dimecres

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha apel·lat a les comunitats autònomes limítrofes a la Comunitat Valenciana per a "mantindre la prudència" i "treballar conjuntament" per a "restringir al màxim la mobilitat" durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

Així ho ha manifestat el cap del Consell, després de mantindre una reunió de treball amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i ha assegurat que la posició de la Comunitat Valenciana és la de mantindre les restriccions de mobilitat vigents entre les comunitats autònomes.

Al terme de la trobada, el president ha explicat que s'ha posat en contacte amb els presidents d'Aragó, Múrcia, Castella - la Manxa i Catalunya, així com amb la presidenta de Balears, per a acordar una posició conjunta davant del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, que se celebra hui dimecres.

El president ha destacat que la situació epidemiològica "continua millorant", com mostren les últimes dades d'incidència acumulada, que se situen per davall de 100, però encara "estem lluny de la superació de la pandèmia", per la qual cosa ha exigit "corresponsabilitat" a les comunitats autònomes.

Per al cap del Consell, és necessari "consolidar la millora aconseguida" i per això ha incidit a "no posar en risc" els esforços que ha fet la societat valenciana fins ara i especialment durant les últimes setmanes.

Arxius relacionats