Ximo Puig manté una nova reunió amb persones expertes per a analitzar l'evolució de la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana

04/02/2021
Ximo Puig manté una nova reunió amb persones expertes per a analitzar l"evolució de la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana

- El responsable del Consell s'ha reunit per videoconferència amb especialistes en diverses àrees

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest dijous una nova reunió amb persones expertes de diversos àmbits per a abordar l'evolució de la pandèmia de COVID-19 a la Comunitat Valenciana. A la reunió també ha assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Entre les persones que hi han participat telemàticament estan la comissionada de la Presidència de la Generalitat per a l'Estratègia valenciana per a la intel·ligència artificial, Nuria Oliver; l'especialista Ildefonso Hernández, del Departament de Salut Pública de la Universitat Miguel Hernández d'Elx; el vicepresident de la Fundació Institut d'Investigació en Serveis de Salut, Ricard Meneu, a més de la secretària autonòmica de Comunicació i catedràtica de Lingüística General de la Universitat de València, Beatriz Gallardo.

De la mateixa manera, en la reunió també han participat Salvador Peiró, de la Fundació d'Investigació Sanitària Biomèdica de la Comunitat Valenciana; el cap del Servei de Microbiologia de l'Hospital Clínic de València, David Navarro, i el director d'Investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE), Francisco Pérez.

Finalment, s'ha comptat amb l'assistència de l'investigador de l'Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua del CSIC, Premi Rei Jaume I 2013, Xavier Querol; la biòloga Gloria Sánchez, científica investigadora en l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA-CSIC), així com el subdirector general d'Avaluació de la Gestió Assistencial en la Conselleria de Sanitat Universal, Ramón Limón.

Arxius relacionats