Ximo Puig anuncia que al final de la setmana s'haurà superat la xifra de 50.000 persones vacunades amb les dues dosis

31/01/2021
Ximo Puig anuncia que al final de la setmana s"haurà superat la xifra de 50.000 persones vacunades amb les dues dosis

- El cap del Consell ha mantingut aquest diumenge una reunió al Centre d'Emergències de la Generalitat, a l'Eliana, amb el conseller de Política Territorial, la consellera de Justícia i la delegada del Govern
- El president destaca que aquesta setmana que ve s'administraran al voltant de 51.000 vacunes contra la COVID-19 a la Comunitat Valenciana

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat aquest diumenge que al final d'aquesta setmana que ve s'haurà superat la xifra de 50.000 persones vacunades contra la COVID-19 amb les dues dosis.

El cap del Consell també ha detallat que en aquest mateix període s'administraran al voltant de 51.000 vacunes, la qual cosa es podrà cobrir amb les previsions d'arribada aquest dilluns de 32.700 vacunes de Pfizer i 4.200 vacunes de Moderna, a les quals cal sumar l'estoc que s'havia reservat per a garantir les segones dosis.

El president ha mantingut aquest diumenge una reunió al Centre d'Emergències de la Generalitat, a l'Eliana, amb el conseller de Política Territorial, Arcadi España; la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i la delegada del Govern, Gloria Calero, per a analitzar el funcionament de les restriccions que s'estan aplicant a la Comunitat Valenciana.

El president ha destacat l'exemplaritat dels valencians i les valencianes en el compliment, sobretot, de les restriccions d'entrada i eixida als municipis de més de 50.000 habitants.

Segons les dades que ha oferit el president, la mobilitat en termes mitjans i generals tant en el transport per carretera com en el transport per ferrocarril s'ha reduït un 50 % aquest cap de setmana, la qual cosa és un indicador del compliment general, per part de la ciutadania, de les restriccions que s'han adoptat per a detindre l'avanç de la pandèmia.

Arxius relacionats