Sanitat reprén aquest dimarts la vacunació a la Comunitat Valenciana

29/12/2020
Sanitat reprén aquest dimarts la vacunació a la Comunitat Valenciana

- Es reprén la vacunació després d'un problema logístic de la farmacèutica Pfizer que ha obligat a l'ajornament


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública reprén aquest dimarts el programa de vacunació contra la COVID-19 en algunes residències de la Comunitat Valenciana, després del problema logístic que ha tingut la farmacèutica Pfizer, que ha impedit la distribució de les vacunes a diversos països d'Europa, entre aquests, Espanya.

La represa de la vacunació es realitza aquest dimarts en algunes residències, en funció de l'hora d'arribada de les dosis als tres centres de distribució i el posterior repartiment.

La Comunitat Valenciana va començar aquest diumenge la vacunació contra el coronavirus amb 775 dosis de la vacuna de Pfizer en set residències de persones majors.

A partir d'ara, cada setmana, Pfizer té el compromís de lliurar al voltant de 30.000 dosis. Alacant rebrà 10.000 dosis; 5.000, Castelló, i 16.000, la província de València.

La Conselleria ha dissenyat un pla de treball perquè les persones que resideixen o treballen en residències de majors, i en residències amb persones amb diversitat funcional, hagen rebut la primera dosi a mitjan gener.

El grup de vacunació següent és el del personal sanitari. S'anirà vacunant d'acord amb la disponibilitat de les dosis i s'avançarà en cada un dels grups en funció d'aquesta disponibilitat.

Arxius relacionats