Logo Generalitat


Batiste Martí, de 81 anys, és el primer valencià vacunat contra la COVID-19

  • La primera vacuna s'ha administrat a la residència Verge del Miracle de Rafelbunyol.

(27/12/2020) - La primera vacuna s'ha administrat a la residència Verge del Miracle de Rafelbunyol


La Comunitat Valenciana ha iniciat ja el procés de vacunació contra la COVID-19. El primer valencià ha sigut Batiste Martí, de 81 anys i resident a la residència de persones majors dependents Verge del Miracle de Rafelbunyol.

A més, la directora del centre, Josefa Martínez, ha sigut la primera treballadora del personal sociosanitari de la Comunitat a ser vacunada.

La vacunació contra la COVID-19 ha començat aquest diumenge en set residències de majors de les províncies d'Alacant, Castelló i València.

Les primeres dosis han arribat al centre de distribució a les 9.53 hores i s'han repartit en neveres per a ser transportades a les residències de Sant Vicent del Raspeig, Torrent, Rafelbunyol, Benissanó, Almassora i Borriana, on es vacunaran les persones d'aquests centres que hagen confirmat que ho volen fer.

Al llarg del dia està previst administrar un total de 775 dosis entre residents i personal sociosanitari.

Durant el primer trimestre de 2021, a la Comunitat Valenciana s'administraran més de 377.000 dosis de la vacuna Pfizer, que corresponen, com que es tracta de dues dosis per persona, a més de 188.000 persones vacunades.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública espera que les més de 50.000 persones, entre treballadors i treballadores i residents, que conviuen en residències puguen estar vacunades al llarg del mes de gener.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat