Ximo Puig manté reunions amb agents socials, FVMP i grups parlamentaris per a abordar la situació a la Comunitat davant de la pandèmia

22/10/2020
Ximo Puig manté reunions amb agents socials, FVMP i grups parlamentaris per a abordar la situació a la Comunitat davant de la pandèmia

- Les reunions han tingut lloc al Palau de la Generalitat

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest dijous reunions amb representants dels agents socials i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), i amb els i les portaveus dels grups parlamentaris en les Corts, per a abordar la situació que ha generat a la Comunitat Valenciana la pandèmia de COVID-19.

Puig ha mantingut, en primer lloc, una reunió amb el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, i amb els secretaris generals d'UGT-PV i de CCOO-PV, Ismael Sáez i Arturo León, respectivament. Reunió a què ha seguit una altra amb el responsable de l'FVMP, Rubén Alfaro.

Després, s'ha reunit amb la síndica del PP en les Corts, Isabel Bonig, i, posteriorment, amb el portaveu de Ciutadans, Toni Cantó. La ronda de reunions s'ha tancat amb una presa de contacte amb els síndics de PSPV, Manolo Mata, i de Compromís, Fran Ferri, així com amb la síndica de Podem, Naiara Davó.

El president també ha mantingut contacte de manera telefònica amb la portaveu parlamentària de Vox, Ana Vega.

Arxius relacionats