La Ciutat de les Arts i les Ciències agraeix la labor de tot el personal sanitari i membres de les forces i cossos de seguretat i emergències amb una promoció especial

11/08/2020
La Ciutat de les Arts i les Ciències agraeix la labor de tot el personal sanitari i membres de les forces i cossos de seguretat i emergències amb ...

- La iniciativa es desenvoluparà del 14 d'agost al 31 de desembre de 2020


La Ciutat de les Arts i les Ciències vol agrair a tot el personal sanitari i membres de les forces i cossos de seguretat i emergències d'Espanya el treball, l'esforç i la dedicació diària que exerceixen per a controlar la pandèmia per la COVID-19.

Per això, ha posat a la seua disposició una promoció per al Museu de les Ciències i l'Hemisfèric del 14 d'agost al 31 de desembre de 2020.

Les reserves es poden fer a través del telèfon 96 197 46 86 o per correu electrònic a l'adreça reservas@cac.es amb la denominació de la tarifa social per a sanitaris i la promoció és aplicable per a una persona adulta i el seu acompanyant.
Els requisits de l'aplicació de la promoció són qualsevol sanitari (personal mèdic, d'infermeria i auxiliar, així com personal d'atenció en residències geriàtriques o zeladors, entre altres) que treballe en un hospital públic o privat, centres sanitaris o sociosantaris, i membres de les forces i cossos de seguretat i Emergències.
Per a poder beneficiar-se d'aquesta tarifa social, han de presentar la documentació que ho acredite i reservar-ho amb un mínim d'una setmana d'antelació a la data de visita.
Amb aquesta promoció la Ciutat de les Arts i les Ciències vol reconéixer l'extraordinari treball que han realitzat totes les persones que treballen en el sector sanitari i en les forces i cossos de seguretat i emergències.

Arxius relacionats