La Conselleria d'Habitatge desinfectarà per segona vegada les zones comunes del grup San Lorenzo de Castelló després de detectar-se un brot de 23 casos

02/07/2020
La Conselleria d"Habitatge desinfectarà per segona vegada les zones comunes del grup San Lorenzo de Castelló després de detectar-se un brot de 23 ...

- A l'inici de juny es va realitzar una intervenció semblant com a mesura de xoc davant de la situació provocada per la pandèmia
- Els treballs es desenvoluparan a partir de dilluns que veLa Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), durà a terme per segona vegada la desinfecció de les zones comunes del grup d'habitatge públic San Lorenzo de Castelló, on s'ha detectat un brot amb 23 casos d'infectats per la COVID-19.

A l'inici de juny, la Conselleria ja va executar treballs de neteja i desinfecció dels elements comuns d'aquest grup d'habitatge, com a mesura de xoc davant de la situació provocada per la pandèmia.

Ara, després de detectar-se un brot en un nucli familiar resident a San Lorenzo, es farà novament una desinfecció profunda en les zones comunes, que està previst que comence dilluns que ve.

Concretament, els treballs consistiran en la neteja i la desinfecció de la plaça i els porxos exteriors, així com dels portals, escales i ascensors dels sis edificis d'habitatges que formen el grup.

Un total de deu operaris desenvoluparan les tasques de desinfecció equipats amb els EPI adequats (bates d'un sol ús, mascaretes, ulleres de protecció, guants de nitril, etc.) i productes desinfectants amb base alcohòlica i hipoclorit sòdic, segons marquen les recomanacions del Ministeri de Sanitat. En aquells edificis amb ascensor, s'emprarà generador de vapor.

Per a la realització correcta de les tasques, s'avisarà els veïns dels horaris de desinfecció i se'ls proporcionarà informació de les franges horàries de treball en cada una de les escales.

Arxius relacionats