Ximo Puig destaca la importància del 'diàleg social' per a consolidar la recuperació econòmica

30/06/2020
Ximo Puig destaca la importància del "diàleg social" per a consolidar la recuperació econòmica

- El responsable del Consell ha mantingut una reunió amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi, i el de la CEV, Salvador Navarro


València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància del "diàleg social" per a la recuperació econòmica i ha defensat la necessitat d'impulsar "grans acords", també en l'àmbit estatal, per a transitar cap a "un espai de normalització en què es tinga en compte l'economia com a factor fonamental del benestar".

Puig ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació després de la reunió que ha mantingut amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi, i el de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro.

El president s'ha mostrat partidari de crear marcs adequats per a facilitar l'activitat econòmica i garantir la seguretat de les persones, sense fer "passos arrere" pel que fa al control de la pandèmia de COVID-19.

En aquest sentit, ha subratllat que la CEOE veu la Comunitat Valenciana com "un exemple de funcionament del diàleg social", i ha assenyalat que aquesta interlocució amb l'empresariat és "permanent".

Puig ha advocat, a més, per fer front a l'actual escenari de crisi econòmica amb mesures que potencien la reactivació dels sectors industrials i l'impuls a la innovació, tot això amb l'objectiu de la creació d'ocupació.

Arxius relacionats