L'IVAJ suspén el programa d'oferta concertada en albergs i campaments en les modalitats 'Viu l'hivern' i 'Viu l'estiu'

29/05/2020
L"IVAJ suspén el programa d"oferta concertada en albergs i campaments en les modalitats "Viu l"hivern" i "Viu l"estiu"

- La mesura s'adopta per a preservar la salut de les persones beneficiàries i per a adaptar les instal·lacions als nous protocols sanitaris
- L'IVAJ procedirà a la devolució d'ofici dels imports abonats en concepte de reserva de placesL'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha suspés la realització del programa d'oferta concertada en albergs i campaments en les modalitats 'Viu l'hivern' i 'Viu l'estiu', per als anys 2020 i 2021.

Aquesta mesura s'adopta amb l'objectiu de preservar la salut de les persones beneficiàries d'aquest programa, ja que es tracta d'una activitat col·lectiva sense possibilitat, en l'actualitat, que puga desenvolupar-se amb les garanties sanitàries oportunes.

A més, tant les instal·lacions de l'IVAJ com les activitats que s'hi realitzen s'han d'adaptar als nous protocols de sanitat derivats de la situació de COVID-19, la qual cosa comporta modificacions substancials en les condicions de les convocatòries del programa d'oferta concertada.

La resolució, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, estableix que es procedirà a la devolució, d'ofici, dels imports abonats per la reserva de places en la convocatòria del programa d'oferta concertada en les modalitats esmentades.

Aquesta mesura s'adopta perquè les entitats i persones beneficiàries del programa puguen reorientar les seues programacions davant de la nova situació provocada per la pandèmia.

La convocatòria d'oferta concertada 2020-2021 va posar a disposició a la Comunitat Valenciana més de 13.300 places per a l'ús de les instal·lacions a grups d'un mínim de 15 persones d'associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades així com a grups de joves organitzadors d'activitats d'oci educatiu.

La modalitat 'Viu l'estiu' en albergs i campaments de l'IVAJ oferia estades des de l'1 de juny al 6 de setembre de 2020, i la modalitat 'Viu l'hivern', del 7 de setembre de 2020 al 31 de maig de 2021.

Arxius relacionats