Ximo Puig convoca la Mesa de Diàleg Social per a iniciar el procés de reactivació de l'economia de la Comunitat Valenciana

19/05/2020
Ximo Puig convoca la Mesa de Diàleg Social per a iniciar el procés de reactivació de l"economia de la Comunitat Valenciana

- Recorda que "és el moment de l'acord" i de "mirar al futur junts" i destaca el "paper fonamental" dels agents socials per a afrontar la conjuntura actual i per a abordar la situació amb una "visió estructural"

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts la convocatòria de la Mesa de Diàleg Social per a la setmana que ve a fi d'iniciar els treballs per a la reactivació de l'economia de la Comunitat Valenciana.

Així, el cap de l'executiu valencià, que s'ha reunit amb el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro, i els secretaris generals de CCOO-PV, Arturo León, i d'UGT-PV, Ismael Sáez, ha recordat que "és el moment de l'acord" i de "mirar al futur junts".

En aquest sentit, el màxim responsable del Consell ha destacat que els agents socials i econòmics ?sindicats i empresaris? han de tindre "un paper fonamental" tant per a afrontar la conjuntura actual com per a abordar la situació amb una "visió estructural".

El president ha explicat que a partir del dilluns, i després de la reunió de la Mesa General de Diàleg Social, s'iniciarà "un procés de treball intens en totes les àrees per a assolir un acord social i polític que faça la Comunitat Valenciana més forta i preparada per al futur".

Arxius relacionats