Logo Generalitat


Ximo Puig ha assistit a la presentació de la col·lecció de cupons 'La il·lusió pot amb tot', amb què l'ONCE reconeix el treball fet en la lluita contra la pandèmia

  • El president ha arreplegat el cupó que s'ha fet en agraïment al treball del personal sanitari

(10/06/2020) - El president ha arreplegat el cupó que s'ha fet en agraïment al treball del personal sanitari

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la presentació de la col·lecció de cupons 'La il·lusió pot amb tot', amb què l'ONCE reconeix el treball fet per diversos col·lectius professionals i de voluntariat en la lluita contra la pandèmia de COVID-19.

En l'acte, que s'ha desenvolupat en la seu de la Direcció Territorial de l'ONCE a València, s'ha fet lliurament de cupons commemoratius en agraïment al personal del grup social ONCE, el voluntariat, les empreses d'alimentació i les farmàcies, els sectors agropecuari i ramader, el sector industrial i les empreses de transport i serveis encarregats de garantir el subministrament a la població. A més, s'han lliurat també cupons en agraïment a les forces i cossos de seguretat de l'Estat i al personal sanitari i d'hospitals, així com a professionals de l'hostaleria.

El president de la Generalitat ha sigut l'encarregat d'arreplegar el cupó que agraeix l'esforç que han fet els i les professionals de la Sanitat en el seu combat contra l'expansió del coronavirus.

Per la seua banda, la delegada del Govern, Gloria Calero, ha rebut el cupó dedicat a les forces de seguretat i l'alcalde de València, Joan Ribó, ha arreplegat el que s'ha fet en homenatge al treball que exerceixen professionals dels sectors agropecuari i ramader i de les empreses de transports i serveis encarregats de garantir el subministrament a la població.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat